ISAPI Attribute useHeaders="true" is failing with error "attribute'useHeaders' is not declared"

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ISAPI Attribute useHeaders="true" is failing with error "attribute'useHeaders' is not declared"

franklinpselvaraj
Hello All,

I have installed and configured Shibboleth-SP V3 on Windows IIS Web Server.

When I try to enable Header SSO by setting the Attribute useHeaders="true" in the <ISAPI> element as shown below, Shibbileth-SP is failing to start with error;

<ISAPI normalizeRequest="true" safeHeaderNames="false" useHeaders="true">
Error Message:
2020-01-10 00:59:59 ERRORXMLTooling.ParserPool : error on line 20, column 106, message: attribute'useHeaders' is not declared for element 'ISAPI'2020-01-10 00:59:59 ERRORShibboleth.Config : error while loading resource(C:/opt/shibboleth-sp/etc/shibboleth/shibboleth2.xml): XML error(s) duringparsing, check log for specifics2020-01-10 00:59:59 FATALShibboleth.Config : caught exception while loading configuration: XML error(s)during parsing, check log for specifics  

Can you please help me out?

--
For Consortium Member technical support, see https://wiki.shibboleth.net/confluence/x/coFAAg
To unsubscribe from this list send an email to [hidden email]
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: ISAPI Attribute useHeaders="true" is failing with error "attribute'useHeaders' is not declared"

Cantor, Scott E.
You didn't update the XML namespace on the file and adjust any other warned on and removed settings, per the upgrade documentation.

-- Scott


--
For Consortium Member technical support, see https://wiki.shibboleth.net/confluence/x/coFAAg
To unsubscribe from this list send an email to [hidden email]