overlegen demping for en responsive ride bjørnebær

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

overlegen demping for en responsive ride bjørnebær

vazqumisae

Den passform og dimensjonering av energi Boost 3 ble ikke berørt av endringene. Det er fortsatt tilgjengelig i standard løpesko lengde og komfortabel plass til løpere med vanlig fot form. Hælen, forfot og midfoot er av standard størrelse.

The Energy Boost 3 har en kjønnsspesifikk yttersåle design Det setter nok forfot fleksibilitet. Den yttersåle Benytter også merkets teknologi adiWEAR som er spesielt Plassert i høy slite områder for å unngå rask slitasje.

Den mellomsåle Benytter merkets Boost teknologi som tilbyr en effektiv energi-retur egenskaper og overlegen demping for en responsive ride bjørnebær. Dette fungerer hånd i hånd med Adidas Torsion system som lar forfoten og rearfoot å bevege seg naturlig for dem å mer stabil hæl til tå overgang.

Den øverste av Adidas Energy Boost 3 har merkets TechFit At teknologien gir en sømløs, sokk-lignende passform. Det gir ekstra støtte uten at det påvirker fleksibilitet. The Strobe varige øvre gir dem til mer http://www.sportsnorge.com/gelnimbus-17-herre-c-154_167_168.html komfortabel under føttene følelse.